viernes, 28 de septiembre de 2012

Inauguración del curso Académico de Enseñanzas Artísticas Superiores 27/09/12


Los Compañeros de la CPI en Valencia inauguran el curso de Enseñanzas Artísticas Superiores ante la Consellera, Maria José Català, con MUCHO MUCHO ARTE!!!. Bravo compañeros.
 
"Coordinadora de Professorat Interí (CPI) ha denunciat davant la Consellera d'Educació, Maria José Català, en l'acte d'inauguració del curs acadèmic dels ensenyaments artístics superiors celebrat en l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, l'acomiadament de 2.200 docents interins aquest curs.
També ha aprofitat la intervenció per criticar el desmantellament de l'escola pública per part del govern valencià amb les seues polítiques: reducció de beques de menjador, augment de les ràtios a les aules, d'horari lectiu del professorat, de les taxes universitàries, etc.
Els membres de la CPI lluien les samarretes verdes de denúncia, i han mostrat túpers com a símbol d'aquesta situació de precarietat de l'ensenyament públic a què està abocant la responsable d'Educació.
En acabar el parlament -que s'ha produït just abans d'iniciar-se l'acte oficial- els assistents a l'acte han aplaudit la intervenció del company de la CPI. Els membres de la CPI han abandonat seguidament la sala com a acte de protesta"

Adjuntem enllaç amb el vídeo de la intervenció de la CPI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario